New Activity
Play Fill in the Blanks Game
L'embaràs comença després de la fase de ____________________ .
Aproximadament dura unes ____________________ ____________________ , que són uns ____________________ ____________________ .
Els embarassos es divideixen per ____________________ : el primer trimestre el nadó és molt ____________________ però ja es pot sentir el ____________________ ____________________ ____________________ . Durant el segon trimestre es completa l'aparell ____________________ , l'excretor i el ____________________ ____________________ . Per últim , al tercer trimestre , és quan el nadó creixerà més i es col·locarà ____________________ ____________________ ____________________ , preparant - se pel part .
Dins de l'úter , el nadó s'alimenta i ____________________ a través de la ____________________ , i el cordó umbilical és el que uneix el nadó amb la placenta . Dins de l'úter també hi ha el ____________________ ____________________ , que serveix per protegir al nadó dels cops de l'exterior .
En els embarassos múltiples , els nadons poden ser ____________________ o ____________________ ____________________ segons el nombre ____________________ que s'han fecundat .
Cal recordar que no tots els processos de fecundació acaben en embaràs , ja que existeixen els ____________________ , tant ____________________ com ____________________ .