New Activity
Play Fill in the Blanks Game
In het artikel ? Wat is de zin van nieuwe hartkleppen' als we de bejaarde laten verkommeren op zijn stoel ? ' kwam naar voor dat er moet gestreefd worden naar ____________________ i . p . v . kwantiteit . De nadruk moet liggen op ____________________ en niet op cure .
Omdat ____________________ een extra gevoel van onveiligheid geeft moet dit een allerlaatste noodmiddel zijn . Ook ____________________ middelen moeten volgens dit artikel beperkt worden .
Zorg op ____________________ is een belangrijk aspect binnen de warme zorg . Iedere bewoner is ____________________ en vraagt dus een andere zorg .


Warme zorg is een ____________________ . De beleving van de oudere staat hier centraal . Men streeft er naar om de oudere een gevoel van ____________________ aan te bieden . Hiermee wil men bereiken dat ____________________ gevoelens ( onzekerheid , angst , onveiligheid , . . ) ____________________ en eventueel verdwijnen .

Warme zorg is gebaseerd op de ____________________ van John Bowlby . De nood aan een veilig gevoel is bij alle ____________________ merkbaar ( zowel bij kinderen , volwassenen als ouderen ) .

De ____________________ pijlers zijn ____________________ ( bv . het contact met zorgverleners ) , ____________________ ( bv . creëren vertrouwde omgeving ) , ____________________ ( bv . d . m . v . huisdieren ) , ____________________ ( bv . geen afgesloten deuren ) en ____________________ ( bv . de mogelijkheid geven om hen te laten helpen of het aanbieden van een ____________________ huis . Hiermee wordt bedoeld dat er ____________________ bezoekuren opgelegd zijn ) .