New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De eigenschappen van de engelen zijn :

- Zij zijn geschapen uit " ____________________ " ( licht ) .
- Ze eten niet , ____________________ niet , ____________________ niet en worden niet ____________________ .
- Ze zijn levend en ____________________ ; ze hebben geen stoffelijk ____________________ , en kunnen ____________________ ____________________ aannemen .
- Ze zijn noch ____________________ , noch ____________________ , ze hebben geen ____________________ , ____________________ , ____________________ .
- Ze zijn heel ____________________ en ze zijn ____________________ dan andere schepsels van Allah ( s . w . t ) .

Het is niet exact bekend hoeveel engelen er zijn en wat hun taken zijn . In de Koran worden sommige engelen bij naam genoemd en anderen worden door hun taken voorgesteld .

- Djibriel : Zijn taak is het ____________________ van de ____________________ aan de door Allah ( s . w . t ) uitverkozen profeten . Van Adam ( a . s . ) tot onze profeet Mohammed ( s . a . w ) . Heeft hij de ____________________ van Allah ( s . w . t ) overgebracht .
- Mika'îl : Hij heeft de taak om de ____________________ te ____________________ .
- lsrafîl : Hij zal op het moment van het vergaan van de wereld en op het momentvan de wederopstanding op de ____________________ ( ____________________ ) ____________________ .
- Azraïl ( doodsengel ) : Hij neemt de ____________________ van de ____________________ ____________________ .
- Kiraman Kätibîn : dit zijn engelen die zich aan onze linker en rechterzijde bevinden en de taak hebben om al onze ____________________ en ____________________ ____________________ te ____________________ .
- Moenkar en Nakier : dit zijn engelen die na de dood belast zijn met de ____________________ in het ____________________ .
- Ridwan : de engelen van het ____________________ .