New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Quan parlem d'edició d'imatges al que ens referim és a la ____________________ d'una imatge per canviar les seues ____________________ . Podem canviar coses com la seua mida , ____________________ , objectes de dins , ____________________ . . .

Des del punt de vista de la creació d'una imatge , podem crear - la pintant cada ____________________ de la ____________________
o per ____________________ ____________________ que li diguen a l'ordinador que formes dibuixar . Això crea ____________________ tipus d'imatges ben diferenciats : Els ____________________ de bits i els ____________________ .
Les imatges de ____________________ de bits tenen assignat a cada píxel un color determinat sent el conjunt de tots aquests píxels els que formen la ____________________ . El ____________________ de cada píxel ve determinat per la ____________________ d'una ____________________ de colors , per ____________________ s'utilitza la paleta formada pels colors roig , verd i blau o ____________________
Les imatges ____________________ , no es formen de la mateixa manera , és el programa ____________________ el que dibuixa la nostra ____________________ . Per exemple per dibuixar un cercle el programa utilitzarà la funció ____________________ i el nostre arxiu d'imatge es ____________________ dràsticament de ____________________ , ja que no guardarà cada píxel sinó únicament el ____________________ , el ____________________ i la posició d'aquest .