New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Een synoniem van ____________________ ____________________ zijn niet - hernieuwbare energiebronnen . Zonne - energie en windenergie zijn voorbeelden van ____________________ energiebronnen of hernieuwbare energiebronnen . ____________________ energiebronnen schaden het milieu niet en ____________________ evenmin toekomstige generaties .

De Noorse premier Brundtland heeft ____________________ ____________________ voor het eerst gebruikt .

De klimaatconferentie in ____________________ de Janeiro leidde tot plechtige verbintenissen die niet ____________________ waren .

De twee hoofddoelen van klimaatverdragen zijn :
1 ) de ____________________ van de aarde afremmen .
2 ) de ____________________ vestigen op de toekomstige ____________________ van de aarde .

Als de temperatuur met meer dan ____________________ boven het pre - industrieel niveau zou stijgen , zou dit heel wat negatieve gevolgen hebben . Zo zal ____________________ / ____________________ - de van de diersoorten met uitsterven bedreigd zijn en zullen er vaker extreme ____________________ en hevige ____________________ zijn .

De huidige president van de VS , ____________________ , denkt eraan om uit het klimaatverdrag van ____________________ te stappen . De EU kan via ____________________ de VS aanzetten tot het naleven van de afspraken van het klimaatverdrag .

We hebben vandaag gezien dat niet iedereen in gelijke mate deelt in deze groei . ____________________ en ____________________ hebben bijvoorbeeld een ____________________ risico om in de armoede terecht te komen . Hoewel er veel werklozen zijn , zijn er nog steeds veel ____________________ vacatures . Deze vacatures hebben vaak betrekking op ____________________ .

Éénmaal iemand in de armoede terecht komt , is het ____________________ om hieruit te geraken . Armoede is immers een ____________________ cirkel en is ____________________ bepaald . Zo hebben armen vaak een ____________________ gezondheid en een ____________________ opleidingsniveau . Hierdoor is het voor hen moeilijk om deel te nemen aan het ____________________ proces .