New Activity
Play Fill in the Blanks Game
En fotografia , el més importants és la ____________________ . saber manejar - la et dóna la llibertat de decidir en cada moment quina imatge vols capturar . Com a mínim has d'aprendre a controlar els ____________________ principis bàsics : el diafragma , l'obturació i l'ISO .

1 . Diafragma

O també conegut com a ____________________ . El diafragma es troba dins de ____________________ i és un dispositiu que regula la ____________________ de llum que entra en la càmera . Ací és on es troben els famosos números " ____________________ " , els quals indiquen la lluminositat que està entrant en eixe moment . Només cal tindre una cosa ben clara i és que com més xicotet és el número , el diafragma està més ____________________ i per tant entra més llum ; al contrari , com ____________________ gran és el número , més tancat està i ____________________ llum entra . També dependrà del diafragma , el fet de tindre una part de la fotografia enfocada o ____________________ . Com més xicotet és el número " f " , tindrà menys ____________________ de camp , és a dir , hi haurà una zona més desenfocada que l'altra .

2 . ____________________

O el que és el mateix , el temps d'exposició o la velocitat d'obturació . Este terme fa referència al període de temps el qual està ____________________ ____________________ . Hi ha els temps curts i els llargs i es mesuren en segons i en fraccions de segon . En els temps ____________________ , l'obturador està obert poc de temps , és per això que entra menys llum i al seu torn , congela els moviments . En canvi , en els temps llargs hi ha una cosa essencial , cal usar trípode . Una cosa és que siguen imatges que donen sensació de moviment i una altra molt distinta és que estiguen ____________________ .

3 . ISO

És la ____________________ que té el sensor de la nostra càmera per a arreplegar la llum . Només hi ha un problema , si s'abusa d'ella , la imatge ____________________ qualitat i és quan apareix el ____________________ . Cada càmera té els seus límits i cada un ha de reconéixer quins són els dels seus càmera . Si n'hi ha prou llum , el més lògic és que la ISO estiga a ____________________ . Només quan veus que ni regulant el ____________________ , ni l'obturador , la teua càmera ja no dóna per a més i és quan has de pujar la ISO . En resum , el pujar o abaixar la ____________________ dependrà principalment de si estàs en un lloc amb molta llum o amb ____________________ llum .