New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Indien mogelijk is het altijd waardevol om het ____________________ van je leerlingen te ondersteunen door ze het geleerde ____________________ te laten waarnemen . Je kunt hierbij denken aan concrete ____________________ ( voorwerp meenemen , iets voordoen ) , aan audio - visuele waarnemingen ( graag aangevuld door eigen ervaringen van je leerlingen ) en afbeeldingen .
Onder ? activiteit ? verstaan we uiteraard meer dan ____________________ maken alleen . Er zijn natuurlijk verschillende oefeningsvormen denkbaar , maar je kunt je leeringen ook activeren door hun ____________________ uit te dagen , bijvoorbeeld . Door je leerlingen actief met de stof om te laten gaan , wordt het geleerde relevanter en komen eventuele hiaten in hun kennis aan het licht . Houd in het hoofd dat er verschillende individuen in je klas zitten . Er zullen dus ook ____________________ behoeftes aan activiteiten zijn . En verschillende vormen om te activeren . Door te variëren bedien je hen uiteindelijk allemaal .
Het is belangrijk je te beseffen dat je je doelen , zowel per les als over één of meerdere jaren , zult moeten ____________________ . Je kunt je leerlingen nou eenmaal niet alles aanleren . Ook zul je moeten accepteren dat je die doelen niet altijd meteen zult halen . Heb dus ____________________ met je leerlingen en streef ernaar dat zij de door jou geselecteerde doelen ____________________ zullen halen . In de beperking toont zich de meeste r