New Activity
Play Fill in the Blanks Game
meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer zeeleeuw haar in het water sleurt

in het youtube - filmpje hoor je toeristen lachen wanneer ze naar een zeeleeuw kijken die in het water speelt . tot het dier uit het water springt naar een meisje dat over het water leunde om beter te kunnen kijken . het kind deinst achteruit en giechelt , ze denkt vast dat de zeeleeuw wil spelen .

maar wanneer ze gaat zitten om beter te kunnen kijken , wordt ze bij haar dure jurkje ( van het merk natan ) gegrepen en in het water getrokken . een man met een snelle reflex springt haar achterna en redt haar .

michael fuwara , een inwoner van de canadese stad vancouver , blikte het spektakel in : " ik zat aan het dok toen de zeeleeuw zijn kop boven water stak , hij zwom vlak voor mij . ik nam mijn smartphone en begon het dier te filmen . plots kwam het meisje en haar familie er bij staan . ze begonnen de zeeleeuw broodkruimels te geven , en het dier leek zich iets té comfortabel te voelen . "

: ____________________ ____________________ ____________________ - filmpje ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________