New Activity
Play Matching Pairs

Columnes

Nota al peu

Peu de pàgina

Desa

Pics i numeració

Salt de pàgina

Cerca i reemplaça

Anomena i desa

Per disposar el text del document en columnes.

Per crear llistes enumerades o amb símbols (pics).

Permet inserir un text d'aclariment, aprofundiment, etc. amb relació a una paraula o frase del text. Al inserir-la s'afegeix un nombre superíndex al costat de la paraula o frase, com també es crea un espai al final de la pàgina on s'ha d'escriure l'aclariment o text complementari, on també apareix un nombre superíndex que ordena seqüencialment les divereses notes que hi pugui haver.

Permet inserir en qualsevol part del document un salt de línia, o sigui afegir una altra pàgina al document.

Permet cercar qualsevol paraula, text o caràcter en el contingut del document i també es pot reemplaçar pel que vulguem.

Permet desar el document ja sigui al nostre ordinador o en algun dispositiu extraïble Si és el primer cop que gravem el document, el sistema ens demanarà que li indiquem quin nom volem donar-li i on el volem desar. La resta de vegades el sistema ja no ens preguntarà res i el guardarà al lloc indicar en la primera gravació.

Permet desar el document obligant al sistema a demanar a l'usuari el nom del document i el lloc on s'ha de desar, independentment que sigui o no la primera vegada.

Permet introduir un peu de pàgina al document, és a dir un espai situat a la art d'inferior de cada pàgina. Qualsevol text, imatge o taula que s'afegeixi es repetirà a totes les pàgines, a menys que indiquem el contrari.