New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El Renaixement és un període que transcorre entre els segles ____________________ i ____________________ .
Un fet molt important és la invenció de la ____________________ , que afavoreix la difusió de la ____________________ arreu ____________________ . S'editen molts llibres de ____________________ i també llibres amb les coreografies per les ____________________
Tipus de música :
1 - Música religiosa : la música protestant utilitzava els idiomes locals ( anglès , ____________________ i francès ) , amb melodies ____________________ que el poble podia cantar . La música catòlica continuava sent en ____________________ amb composicions complicades i ____________________ de cantar per la gent que anava a ____________________ .
2 - Música civil : en aquella època calien dos tipus de música , una per escoltar dins del ____________________ i una altra de més ____________________ i de festa per tocar fora , al ____________________ . S'escriu molta música vocal ( a cappella i acompanyada per instruments ) com el ____________________ , la chanson o ____________________ . També s'escriu molta música instrumental com la ____________________ o la gallarda que són danses per ____________________ .