New Activity
Play Matching Pairs

Adreça IP

Fibra òptica

Navegació (per Internet)

Router

ADSL

Internet

TCP/IP

Proveïdor

Lloc web

Cercar (a Internet)

Home

Pàgina d'inicio o principal on s'inicia un lloc web, permet l'accés a la resta de pàgines del lloc web.

Sistema de connexió a través de fibres fetes amb fils de vidre o plàstic, que transmeten informació a través de polsos de llum.

Empreses especialitzades que ofereixen els serveis d'Internet a canvi del pagament mensual d'una quota.

Xarxa d'ordinadors descentralitzada d'abast mundial, de xarxes interonnectades per protocols especials de comunicació (TCP/IP).

Conjunt de pàgines web enllaçades que pertànyen a una mateixa empresa o tenen un tema en comú.

Procediment a través del qual s'introdueix una paraula o vàries paraules clau a un motor de cerca per obtenir informació sobre un determinat tema, persona, etc.

Línia d'abonat digital asimètrica, que transmet informació pel cable de la línia telefònica normal a alta velocitat. Es poden transmetre dades i veu a la mateixa vegada sobre la mateixa línia telefònica.

Maquinari que s'ocupa de connectar equips ordinadors, impressores, etc. amb Internet a través de calbes de xarxa, repetidors, fibra òptica, etc.

Identificació de qualsevol recurs que es connecti a Internet (ordinador, impressora, escàner, pàgina web, etc.), formada per un conjunt de 4 grups de dígitxs del 0 al 255 separats per un punt. Pot ser privada o pública.

Consultar o visitar pàgines web desplaçant-nos a través dels seus enllaços.

Protocol de comunicació que regula la comunicació entre dos equips informàtics, controlant que l'intercanvi de paquets d'informació es faci bé (que arriben tots i a l'ordre que correspon).