New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La Guerra de ____________________ va enfrontar a ____________________ contra ____________________ , seguidors de Felip V contra seguidors de l'Arxiduc Carles .
Després de la Batalla ____________________ , per el Decret de ____________________ ____________________ , el rei , Felip V va llevar els ____________________ i les institucions privatives del ____________________ de ____________________ .
El valencians seguidors de Felip V es van anomenar " ____________________ " . Els seguidors de l'Arxiduc Carles , " ____________________ " .
La Guerra de la ____________________ va començar en 1808 . Va ser una guerra per expulsar als invasors ____________________ .
El liberals espanyols van aprofitar la Guerra per fer la ____________________ ____________________ .
Els liberals van signar la ____________________ de ____________________ , " ____________________ ____________________ " .
La Constitució va establir la ____________________ Nacional , la divisió de poders i el ____________________ universal masculí .
Els anglesos del ____________________ de ____________________ i la guerrilla espanyola van guanyar la Guerra .
Després de la Guerra va retornar el rei ____________________ ____________________ . Va donar un colp d'Estat i va restaurar ____________________ .
Al final del regnat de Ferran VII es va plantejar la ____________________ ____________________ . Els monàrquics es van dividir entre ____________________ i ____________________ .