New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Vet aquí que , una vegada , hi havia tres ____________________ que volien construir una ____________________ . Un porc la va fer de ____________________ , un altre de ____________________ i el tercer de ____________________ fets a base de fems , argila i tiges de parra . Quan van haver acabat , els porcs , satisfets de la feina , es van disposar a viure en pau .

Però un dia va aparèixer un ____________________ gros i dolent . Quan va veure els porcs li va venir molta ____________________ . Quan els porcs van veure el llop , es van ficar corrents dins de la casa de palla . El llop va córrer fins a la casa i , va ____________________ i rebufar fins a abatre la caseta de palla .

Els porcs , van ____________________ cap a la casa de troncs , amb el llop perseguint - los de prop a la casa de troncs . Així doncs , va bufar i ____________________ fins a abatre la caseta de troncs . Els porcs van córrer cap a la caseta de maons , amb el llop perseguint - los . El llop intentava entrar , però no se ? n sortia .

Llavors va agafar una ____________________ molt llarga i es va enfilar a la ____________________ . El porquet gran va posar una gran ____________________ plena d ? aigua al ____________________ i en pocs minuts , l ? aigua ja bullia . El llop va davallar per la ____________________ , però va caure sobre ____________________ bullint i es va ____________________ . Va fugir d'allà amb uns crits que se sentiren per tot el ____________________ , i es diu que mai més no va voler ____________________ porquet .