New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Vul de ontbrekende woorden in .

De leerkracht geeft les aan bord over het communicatiemodel . De leerkracht is dus de ____________________ . De ____________________ is de les communicatie . De ____________________ zijn de leerlingen en het medium is het ____________________ en haar ____________________ .

De scheidsrechter fluit de wedstrijd af . De ____________________ is de zender . De ____________________ is dat de wedstrijd afgelopen is door middel van een ____________________ . Dit fluitsignaal is met andere woorden het ____________________ . De ontvangers zijn de ____________________ en de ____________________ .

De leerlingen krijgen een brief mee met informatie over de studiereis naar Londen . Het ____________________ is de brief . De ____________________ zijn de ouders en de leerlingen . De ____________________ is de informatie over de studiereis die de school organiseert . De school is hier tevens de ____________________ .

De politieagent op het kruispunt doet iedereen stoppen door zijn arm in de lucht te steken . De ____________________ is hier de politieagent . Hij verstuurt een boodschap naar alle ____________________ . De ____________________ is dat iedereen moet stoppen . Hij gebruikt zijn arm als ____________________ .