New Activity
Play Matching Pairs

La Costa Catalana- Balear

La Costa cantabrica

La Costa Gallega

LA COSTA ATLÀNTICA ES FORMA PER LES COSTES:

La costa Mediterranea d'Aldalusia

LA COSTA MEDITERRÀNEA ESTA FORMADA PER:

La Costa de Ceuta i Melilla

La Costa llevatina

La Costa Canària

La Costa Andalusa

es LOCALITZA al sud ouest d'Espanya desde Portugal fins a tarifa. En el seu RELLEU destaca que la costa es baixa, plana i arenosa amb moltes platges. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Cap de Cadis i Estret de gibraltar.

es LOCALITZA al sudeste d'Espanya desde l'estret de Gibraltar fins a la regió de Murcia. El seu RELLEU es caracteriza per sones planes amb penyasegats. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Cap de gata i el golf d'Almería.

es LOCALITZA a l'Est d'Espanya desde el cap de palos fins al delta de L'Ebre. El seu RELLEU es caracteritza per tindre amplies platges. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Golf de Valencia i Cap de Palos.

es LOCALITZA a les iles canaries situates al sud oest d'Espanya. Les seuls costes son alter i rocoses a l'est i vaixes a l'est. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Illes de tenerife i gran canaria.

Costa mediterranea d'Andalusia, Costa Llevantina, Costa catalana - Balear i Costa de Ceuta i Melilla.

Costa Gallega, Costa Andalusa i Costa Cantàbrica

es LOCALITZA al Nord Est d'Espanya desde el delta de l'Ebre fins al Cap de Creus. El seu RELLEU es caracteritza per alternar costes altes i rocoses amb baixes i planes. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Cap de Creus I Golf de Roses delt de l'ebre.

es LOCALITZA al sud d'Espanya ( Continent Africà). El seu RELEU es una costa variada i els seu ACCIDENT GEOGRÀFIC és l'estret de Gibrarltar.

es LOCALITZA al nord oest d'Espanya desde l'estaca de bares fins a Portugal. El seu RELLEU és ricos i retaliar amb entrants eixents de mar. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Cap finisterre i Ria de Vigo.

es LOCALITZA al nord d'Espanaya, desde el golf de viscaia fins a l'estoca de bares. El seu RELLEU és escarpat amb poques platjes i amb amplies ries. ACCIDENTS GEOGRÀFICS: Golf de viscai, Cap Peñas i Ria Nalón