New Activity
Play Fill in the Blanks Game
NOZ 2 . 2 De nieuwe speelster
1 . Boterhammen eten

Het is ____________________ in Windwardside op Saba . Carlos is ____________________ met zijn vriend James . De vader en moeder ____________________ Carlos zijn op hun werk . ____________________ gaan Carlos en James naar de sportzaal in St . Johns . Daar is een ____________________ activiteit op Saba : ____________________ in de zaal . Vandaag is de ____________________ keer . Carlos en James hebben er ____________________ zin in !

Carlos is al ____________________ groot . Maar James is klein voor zijn ____________________ . Dat vindt James niet ____________________ . De vrienden eten een ____________________ . James zegt : ? Heb je ____________________ een boterham ? Ik ____________________ goed eten . Als ik goed eet , dan ____________________ ik beter . Dus eet ik veel ____________________ ! ?

Carlos loopt naar de ____________________ en pakt meer brood . Hij zet het brood ____________________ tafel en zegt tegen James : ? Hier , eet zoveel je ____________________ . Maar wel een beetje ____________________ . Over een half uur moeten we bij de ____________________ zijn . Ik ga mijn ____________________ pakken ! ? James heeft zijn ____________________ al bij zich en zegt : ? Ik ____________________ de boterhammen wel mee ! ?