New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Hou je aan de wetten van het web

Consumenten die via het internet kopen , worden extra beschermd door de wet die de ? verkoop of
afstand ? regelt .

Je bent zelfs wettelijk verplicht om identiteitsgegevens zoals je naam , adres , ____________________ nummer en ____________________ nummer vermelden op je website .

Behalve identiteitsgegevens over jezelf moeten trouwens ook de voornaamste kenmerken van de aangeboden ____________________ of ____________________ vermeld worden , inclusief informatie over de wettelijke garantieplicht .

Alle kosten vermelden

Webwinkels die verkopen aan consumenten , zijn verplicht om de totale prijs , inclusief alle ____________________ ? voor onder andere de ____________________ , de betaling via ____________________ en eventuele ____________________ ? van bij de start duidelijk te afficheren .

De betaalopties moeten ook duidelijk vermeld worden , bijvoorbeeld via ____________________ en logo ? s op de openingspagina . Ook de kosten die gepaard gaan met de betaalmogelijkheden , moet je op voorhand tonen .

Belangrijk is ook dat je de ____________________ voorwaarden expliciet laat goedkeuren door jouw onlineklanten . Doe je dat niet , of werk je met een reeds ____________________ vakje , dan gelden je voorwaarden niet meer .

Weet ook dat vanuit Europa geëist wordt dat je de algemene voorwaarden bij een onlinebestelling steeds meestuurt op een ? drager ? . Dat kan bijvoorbeeld via een pdf - bestand als bijlage van je e - mail .