New Activity
Play Matching Pairs

Jonas is aan het surfen op het internet. Opeens krijgt hij een waarschuwing 'ER IS EEN BEDREIGING GEDETECTEERD OP UW COMPUTER'.

Steven wil graag op reis naar Argentinië. De laatste dagen heeft hij er heel wat over opgezocht. Vandaag heeft hij een mail ontvangen om aan spotgoedkope prijzen naar Argentinië te gaan.

Femke heeft een nieuw spel gedownload op haar tablet. Het gaat om een gratis spel uit de app store. Na elk level die ze volbracht heeft krijgt ze reclame te zien.

Tom is al het hele jaar aan het werken aan zijn eindwerk. Hij heeft hiervan een versie op zijn USB-stick en op zijn computer. Wanneer Tom wil verder werken blijkt het bestand verdwenen te zijn.

Hannes krijgt een telefoon van een man die bij Windows werkt. Hij praat over de recente problemen en vraagt om te surfen naar de link FixWindowsProblems.com

Valerie heeft een taak voor het vak Engels. Ze besluit daarbij gebruik te maken van Wikipedia. Tijdens het surfen valt het haar op dat er wel heel veel reclame wordt gemaakt op Wikipedia.

Leanne is rustig aan het surfen op het internet. Zonder reden start MS Word op en schrijft 'Ik kan zien wat je doet.'

Je netwerksnelheid is plots een pak trager.

Trojaans Paard

Spyware

Computerworm

Adware

Browser hijacker

Computervirus

Rogueware

Ransomware