New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Spam is een verzamelnaam voor ____________________ ____________________ . De verzender of ____________________ probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken via mail . Hierin probeert hij of zij bepaalde ( soms onbestaande ) ____________________ ____________________ ____________________ .
Wanneer de ____________________ een miljoen mails stuurt , is de kans groot dat er enkele ontvangers het product bestellen .

Spammen is ____________________ en hier zijn ____________________ ____________________ voor . Het is in de meeste gevallen echter moeilijk te achterhalen wie de verzender juist is .

De meeste maildiensten zoals ____________________ en ____________________ hebben een uitgebreide ____________________ tegen SPAM . Meestal kan je zelf bepalen hoe streng de ____________________ - ____________________ zich moet opstellen naar ____________________ ____________________ .

Vermits een spammer zijn mail moet kunnen verzenden naar ____________________ ____________________ - ____________________ is het belangrijk dat hij deze niet kan bemachtigen . Wees daarom voorzichtig bij het online zetten van je gegevens .

Pas ook op voor het ____________________ - ____________________ . Spam mails geven je vaak de kans om je af te melden voor dergelijke e - mails ( unsubscribe ) . Deze optie is echter meestal ____________________ . Het is een manier voor spammers om te kijken of je e - mail nog ____________________ is . Wanneer je klikt op de optie ? unsubscribe ? bevestig je dus eigenlijk dat je dat e - mailadres ____________________ ____________________ . Het e - mailadres stijgt dan in ____________________ en resulteert in ____________________ ____________________ ____________________ .