New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Com es construeix el coneixement científic ?
El ____________________ ____________________ es ____________________ ____________________ a ____________________ ____________________ :
L ? observació i ____________________ ? experimentació .
Estratègies de ____________________ : el ____________________ científic és ____________________ .
Les ____________________ ____________________ : ____________________ les ____________________ ____________________ .
El ____________________ per ____________________ el ____________________ .
Les ____________________ , ____________________ i ____________________ .

Objectius de l ? ensenyament de les ____________________ ____________________ :
Aprendre a ____________________ el ____________________ amb altres ____________________ : la ciència és prop del món real .
Aprendre a ____________________ ____________________ i ____________________ : la ____________________ ____________________ ____________________ de ____________________ , ____________________ ____________________ de ____________________ .
Aprendre a ____________________ ____________________ .
Aprendre a ____________________ ____________________ a les ____________________ i ____________________ - ____________________ .

Perquè els infants s ? han ____________________ ? apropar a la ____________________ ?
Els ____________________ ____________________ i es ____________________ ____________________ i ____________________ ____________________ la ____________________ .
Apropar - se a la ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ la ____________________ i ____________________ el ____________________ ____________________ .
Un ____________________ ____________________ als ____________________ ____________________ , ____________________ ____________________ a una ____________________ ____________________ dels ____________________ ____________________ , ____________________ ____________________ de manera formal .
L ? ús d ? un ____________________ ____________________ en les ____________________ ____________________ ____________________ en el ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .
Els ____________________ poden ____________________ ____________________ ____________________ i ____________________ ____________________ .

Què ____________________ ?
Els ____________________ ____________________ ____________________ que tenen ____________________ i que ____________________ ? observen ____________________ en el ____________________ que ens ____________________ .