New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Bij een aankoop gaat de klant een bestelling plaatsen bij ons . Hiervoor gebruikt hij de ____________________ ( VBB ) . Wanneer wij deze ontvangen gaan we nagaan of we nog voldoende ____________________ hebben om aan deze verkoop te voldoen . Als dit het geval is stellen we de ____________________ ( ____________________ ) op . Op deze manier komt onze klant te weten dat zijn goederen zullen worden geleverd .

Om de goederenstroom op gang te zetten zodat deze goederen kunnen worden geleverd stel ik de magazijopdrachtbon ( ____________________ ) op en verstuur ik deze naar de afdeling magazijn . Op basis van deze bon gaan ze nu in het magazijn de goederen klaarzetten voor ____________________ . Wanneer zij de goederen uit het rek halen vullen ze in één keer ook de ____________________ ( ____________________ ) aan zodat deze een juist beeld geeft van de goederen aanwezig in het magazijn . Wanneer we de goederen leveren tonen we ook de ____________________ aan onze klant . Hij ondertekent één exemplaar welke hij aan ons geeft . De andere houdt hij zelf bij .

Vervolgens gaat de boekhoudafdeling de ____________________ aanmaken . Hiervan gaan ze ook twee exemplaren maken . Nadien gaan ze deze factuur boeken in de boekhouding en de documenten allemaal samen klasseren in het klassement .

Nu is het enkel nog wachten op het ____________________ om na te gaan of de goederen zijn betaald .