New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Een week telt ____________________ dagen en een jaar telt ____________________ weken . 52 weken is hetzelfde als ____________________ dagen .

Meestal telt een jaar ____________________ dagen , maar soms telt een jaar ____________________ dagen . Dit noemen we een ____________________ . Dit gebeurd om de ____________________ jaar . In een schrikkeljaar telt de maand februari ____________________ dagen in plaats van ____________________ dagen .

Een maand telt ____________________ of ____________________ dagen . Er zijn ____________________ maanden in een jaar . In een jaar zijn er ____________________ semesters . Een semester is dus hetzelfde als ____________________ maanden . Een jaar telt ____________________ trimesters , één trimester is dus ____________________ maanden .

Er is een verschil in een burgerlijkjaar en een schooljaar . Een schooljaar start in ____________________ en eindigt in ____________________ . Een burgerlijkjaar begint in ____________________ en eindigt in ____________________ .