New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els animals invertebrats es divideixen en ____________________ grups .
Els artròpodes tenen potes ____________________ i el cos dividit en ____________________ , ____________________ i ____________________ . N'hi ha 4 tipus : els insectes ( amb ____________________ parells de potes i ____________________ d'antenes ) , els ____________________ ( amb 4 parells de potes i sense antenes ) , els ____________________ ( amb molts parells de potes i amb antenes ) i els ____________________ ( amb potes davanteres en forma de pinces i amb 2 parells d'antenes ) .

Els mol·luscos tenen el cos ____________________ i la majoria tenen ____________________ . A més , tenen un ____________________ ____________________ . N'hi ha de 3 tipus : els ____________________ ( els únics sense closca i amb els peus juntament amb el cap ) , els ____________________ ( amb dues closques i sense cap diferenciat ) i els ____________________ ( amb cap , un peu musculat i una closca en forma d'espiral )

Els ____________________ tenen el cos aspre i en simetria radial . A la part inferior tenen la ____________________ i a la superior ____________________ . Dos clars exemples són l'estrela i l'eriço de mar .

Els cucs tenen el cos ____________________ i ____________________ i es desplacen ____________________ . N'hi ha de tres tipus : els ____________________ , els ____________________ i els ____________________ .

Les ____________________ tenen el cos quasi transparent , floten a l'aigua i tenen forma radial . A més , tenen tentacles .

Finalment , les esponges viuen al fons marí i són ____________________ . El cos és irregular i són els vertebrats més senzills : no tenen ____________________ , ni ____________________ , ni sistema nerviós .