New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El regne d ? Astúries ocupa part del ____________________ peninsular , limitant amb el ____________________ al nord , amb el Regne de ____________________ al sud i a l ? est amb el Regne de ____________________ .
El regne de Lleó està localitzat al ____________________ - ____________________ peninsular i envolta el regne d ? Astúries , ocupant l ? actual ____________________ , part de Portugal , de Lleó i Burgos .
El regne de ____________________ , situat a l ? est del regne de Lleó i a l ? oest d ? Aragó , amb la seua capital a Pamplona .
El comtat d ? Aragó , està situat al ____________________ - ____________________ de la Península Ibèrica , limitant al nord amb els ____________________ , a l'est amb els Comtats Catalans i a ____________________ ? oest amb el Regne de Pamplona .
Els comtats catalans : situats al ____________________ - ____________________ de la península , limitant amb el mar ____________________ a l ? est , al nord amb els ____________________ i a l ? oest amb el Comtat ____________________ ? Aragó .