New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Corona de ____________________ : Las Navas de Tolosa ( Castella i Lleó , Navarra i Aragó ) va significar la victòria definitiva contra els almohades . La frontera castellana avançà cap al sud fins a les Serralades Bètiques , a les portes del Regne de ____________________ .
El regne ocupa bona part de la península : amb el nord limita amb el Mar ____________________ , a l ? est amb el Regne de ____________________ i la Corona ____________________ ? Aragó , al ____________________ - ____________________ amb el Mar Mediterrani , al ____________________ amb el Regne de Granada i l ? Oceà Atlàntic i a ____________________ ? oest amb el Regne de ____________________ i l ? Atlàntic .

Regne de ____________________ : Ocupa la totalitat del territori actual de Portugal .
Limita a l ? est amb el Regne de ____________________ i ____________________ , al sud i a l ? oest amb ____________________ ? Atlàntic .

Corona d ? Aragó : ____________________ I ocupà València i arribà fins a Múrcia , Mallorca i Eivissa .
Limita al ____________________ amb els Pirineus , ____________________ ? est amb el Mar Mediterrani , a ____________________ ? oest amb el Regne de ____________________ i amb el Regne de ____________________ ____________________ ____________________