New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els animals es classifiquen en ____________________ , si tenen un esquelet intern amb columna vertebral , i ____________________ si no en tenen .
Les ____________________ són invertebrats aquàtics amb forma de ____________________ i el cos ple de porus . Les ____________________ tenen el cos gelatinós i amb tentacles .
Els ____________________ tenen el cos tou i no tenen ____________________ . Els mol·luscos tenen el cos tou , però alguns tenen ____________________ o conquilla per a protegir - lo .
Els ____________________ estan protegits per plaques dures i ____________________ .
Els ____________________ són invertebrats que tenen el cos cobert per una ____________________ externa articulada . N ? hi ha diferents grups : ____________________ , crustacis , insectes i miriàpodes .
Els animals vertebrats es divideixen en cinc grups : els ____________________ , que s ? alimenten de llet materna quan naixen ; els ocells , que tenen el cos cobert de ____________________ ; els ____________________ , que tenen la pell nua ; els rèptils , que tenen el cos cobert ____________________ ? escates ; i els ____________________ , amb el cos cobert d ? escates i aletes .
La ____________________ és la cria d ? animals domèstics per a obtindre ? n carn , llet i altres productes i la ____________________ , la de peixos marins o d ? aigua dolça en estanys artificials .