New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De vliegreis
1 . Wachten ____________________ Sandra
Bij het ____________________ van Sint Eustatius staan drie kinderen . Het zijn de ____________________ Kenneth , Rudy en Jessica . Na ____________________ doen ze vaak iets leuks . ____________________ gaan ze naar het strand , of ze gaan naar het ____________________ . Ze zijn ook een keer met tante Suzy naar de Botanical Garden ____________________ . Dat was een leuke ____________________ !
Meestal is Sandra er ____________________ bij , maar ____________________ niet . Kenneth , Rudy en Jessica ____________________ op Sandra . Sandra is met ____________________ vader en moeder naar Nederland geweest . En vandaag komt Sandra ____________________ naar Sint Eustatius . Ze zijn op bezoek geweest bij haar ____________________ opa . Gelukkig is haar opa nu weer ____________________ .
Nu staan Kenneth , Rudy en Jessica bij het ____________________ van het vliegveld . Ze wachten ____________________ een half uur op het vliegtuig van Winair . Kenneth kijkt naar de ____________________ en zegt : ? Ik ____________________ het vliegtuig nog niet . De vlucht heeft ____________________ . ?