New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Entorn de l'any 7000 a . C . va començar el ____________________ ; aquest periode es va estendre aproximadament fins al ____________________ a . C . , data en què sorgeix ____________________ i es considera que comença la ____________________ . Els canvis econòmics i socials que es van produir en aquests anys van ser tan importants que aquesta etapa ha rebut el nom de ____________________ ____________________ .

Entre els acaballes del paleolític i els primers anys del neolític es va produir un ____________________ ____________________ que va fer augmentar la ____________________ de la Terra i va fondre una part dels gels d'Europa , Àsia i Amèrica del Nord . La flora i la fauna es van transformar i va augmentar el nombre ____________________ ____________________ .

L'escassetat d'animals per a caçar va obligar les persones a buscar unes altres fonts d'aliment ; va sorgir així ____________________ i la ____________________ . Promprte es va establir el ____________________ o intercambi de productes entre diferents grups humans .