New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Petje af in de klas , respect tonen en geen jassen aan zijn ____________________ op school . ____________________ zijn regels die opgeslagen zijn in het Nederlandse wetboek . Docenten op school , je ouders of je trainer hebben allemaal ____________________ over jou . Als je naar mensen kijkt en op deze manier gewoonten overneemt , dan heeft deze persoon ____________________ op jou .

De Koning is de hoogste bestuurder van ons land en noemen we ook wel ons ____________________ . Hij heeft veel minder macht dan vroeger . De ____________________ heeft altijd een grote ketting om , hij is de hoogste bestuurder van en gemeente .

Wetten worden bedacht door een groep ____________________ en al deze mensen bij elkaar noemen we de ____________________ . De leider hiervan is Rutte , de ____________________ . Alle bestuurders samen noemen we de ____________________ . Zij besturen de Nederlandse ____________________ .

De regering maakt wetten en worden voorgelegd aan de ____________________ . Dit zijn allemaal volksvertegenwoordigers en zij vormen samen het ____________________ . Omdat wij mogen meebeslissen noemen wij Nederland een ____________________ .