New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Sabine , een jonge Vlaamse vrouw , vertrok naar Nepal om aan ____________________ te doen . Daar werd ze ____________________ op een Nepalese man , Ram . De ____________________ om met hem te trouwen was moeilijk . Ze had vier dagen nodig om te mediteren en na te denken . Zou ze het wel kunnen om in België alles op te geven en met een man te trouwen die uit een heel andere ____________________ komt , op een andere manier is opgevoed . . . ? Ze besliste om haar ____________________ te volgen en trouwde met Ram . Ondertussen hebben ze een dochter . Om in hun eigen ____________________ te voorzien , baten ze een klein hotel uit , een lodge . Daar ____________________ Sabine gasten . Ze vindt dit erg leuk om te doen , dat is echt haar ____________________ . Ze houdt ervan om toeristen interessante tips te geven over trekkings , restaurantjes . . . Samen met Ram heeft ze ook een ontwikkelingsproject opgestart in zijn ____________________ namelijk een schooltje voor jonge kinderen . Ram is de oudste zoon en is financieel ____________________ voor zijn ouders en zijn ongehuwde zussen . In Nepal is er geen sociale ____________________ .
Sabine heeft een goede relatie met haar schoonouders . ____________________ kan ze al wat meer Nepalees en is communiceren gemakkelijker dan vroeger . Haar schoonmoeder is een rustige , zachte vrouw en ze hebben een heel puur contact . Haar schoonvader is integer , introvert en hij vraagt haar soms al eens om ____________________ .
Sabine is gelukkig met haar leven in Nepal . Het is heel anders dan een leven in België . Ze heeft niet de ____________________ weg gekozen maar het is de weg die ze moest gaan . Ze houdt heel erg van de natuur en de mensen in Nepal . Ze vindt dat we in België het authentieke ____________________ tussen mensen soms vergeten .