New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Màquina electrònica capaç d'emmagatzemar informació i tractar-la automàticament per mitjà d'operacions matemàtiques i lògiques controlades per programes informàtics.
2 És una ciutat d'Espanya que comença per la lletra b.
3 Recipient gran per a banyar-se, d'una grandària adequat perquè càpia una persona estesa o assentada.
4 Peça de punt elàstic, manual o mecànic, de llana, cotó o alguna fibra sintètica, tancat o obert per davant, amb escot o coll de distint tipus i generalment mànega llarga, que cobrix el cos fins al maluc o mig cuixa.
5 Insecte d'uns 15 mm de llarg, de color terrós fosc i amb borrissol rogenc, amb dos parells d'ales transparents croades de nervis; viu en colònies, cada una de les quals consta d'una sola femella fecunda, diversos mascles i nombrosíssimes femelles estèrils
6 Utensili per a escriure, dibuixar o pintar que consistix en una barra prima i llarga generalment de fusta, amb una mina cilíndrica fina de grafit o una altra substància mineral en l'interior que sobreïx per un dels extrems d'esta barra quan està esmolat.
7 Assentisc individual amb potes i respatler.
8 Amfibi de cos més gros que la granota i amb la pell sembrada de berrugues.
9 Fil metàl·lic o conjunt de fils que servix com a conductor; pot tindre un embolcall aïllant.
10 És la capital de França
11 Moble constituït per una carcassa sobre el qual es col·loca un matalaf, coixins i llençols, on les persones dormen o descansen.
12 Persona que té per ofici fabricar o arreglar objectes de fusta.
13 Rèptil sense extremitats, de cos molt allargat i estret, amb el cap esclafada, la boca gran i la pell escatosa; s'aplica este nom especialment als de grans mides; hi ha espècies terrestres i espècies aquàtiques
14 Vehicle automòbil de dos rodes i manubri, que té capacitat per a una o dos persones.
3
7
10
4
2
14
1
8
9
5
11
6
12