New Activity
Play Alphabet Game
A
C
D
E
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
Comença per  
A
És un temps litúrgic que s’inicia el 30 de novembre durant quatre diumenges consecutius. Durant aquest temps els creients es preparen per la celebració del naixement de Jesucrist.
Conté  
C
Teòleg i reformador protestant. Mentre realitza els estudis de teologia, contacte amb les teories protestants. El 1536 publica “Instituto Religionis Christianae”, un llibre amb el qual sistematitzava la doctrina protestant.
Conté  
D
És una oració que resumeix les principals creences dels Cristians.
Conté  
E
Els crisitians evangèlics celebren de manera especial aquest dia, on s’hi exalta l’esperit evangelitzador i de lluita per les pròpies creences.
Conté  
H
Mare de l’emperador romà Constantí el Gran. És va dedicar a peregrinar per indrets sants, i la tradició manté que va trobar la creu on Jesús va ser crucificat.Va fundar l’església del Sant Sepulcre i de la Nativitat.
Conté  
I
Reunió dels bisbes i altres eclesiàstics cristians, per deliberar i consensuar idees sobre temes relacionats amb el dogma i la disciplina.
Comença per  
J
Predicador i mestre, fundador del crsitianisme. Va nèixer a Betlem però va viure la majoria de la seva vida a Natzaret, a Galilea.
Comença per  
K
És una oració bizantina que encara es recita i que al seu moment va commemorar la victòria dels defensors de les icones.
Conté  
L
Són els edificis destinats a albergar el culte. La mida i l’estil varia, des de les petites ermites fins a les monumentals catedrals.
Comença per  
M
Iniciador de la Reforma protestant. Va publicar 95 tesis el 1517. Aquesta publicació va provocar diverses disputes amb l'església catòlica.
Comença per  
N
Festa en la qual se celebra el naixement de Jesús, el 25 de desembre.
Comença per  
O
Es tracta d’una oració semblant a l’Avemaria dels Catòlics.
Comença per  
P
Oració mes important del Catolicisme.
Conté  
Q
És la festa principal de l’any eclesiàstic, la commemoració de la mort i la resurrecció de Crist. És també la festa mes antiga de l'església Cristiana.
Comença per  
R
Amb la celebració de la ………………. de Crist finalitza la setmana Santa.
Comença per  
S
Ésser mitològic oriental, que és una au del paradís amb cap de dona. Segons la tradició, descendeix a la terra per recompensar aquells que han tingut una vida encaminada en les virtuts cristianes.
Comença per  
T
Era una missionera de la Caritat.Va passar molt de temps dedicada a l’ensenyament, però al 1948 decideix dedicar-se als pobres i als malalts.Va fundar l’orde de les Missioneres de la Caritat. Al 1979 va guanyar un premi Nobel de la Pau.
Comença per  
U
Els cristians evangèlics celebren, una vegada per setmana, una cerimònia per commemorar...
Conté  
V
Denominació que s’aplica al nom d’una persona divina o Santa.