New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De ____________________ bieden toeristen naaldbossen , vennen , heide , ____________________ en pretparken . Veel mooie plekjes zijn beschermde ____________________ , bijvoorbeeld de Kalmthoutse Heide . Ze zijn van groot belang voor het bestuderen van planten en dieren .
Natuurparken zijn veel uitgestrekter en kunnen zelfs ____________________ omvatten . Ze zijn ook meer op het toerisme gericht dan natuurreservaten . Het ____________________ van Midden - Limburg met Bokrijk is je vast niet onbekend . Heel wat toeristen trekken naar de Kempen voor zijn ____________________ en campings . Recreatiecentra zoals het Zilvermeer ( Mol ) , Erperheide ( Peer ) en de Vossemeren ( Lommel ) zijn ondertussen klassiekers geworden .
Bobbejaanland ( Lichtaart ) is als pretpark ook geen onbekende . Ook aan ____________________ ontbreekt de Kempen niet . Vooral langs de Maas , in de streek rond Maaseik kan men o . a . ____________________ en waterskiën op het water van de voormalige ( ondergelopen ) zand - en grindwinningsputten .
Zoals we op de vorige bladzijde konden lezen , is er één logiesvorm die in de Kempen duidelijk overheerst : de ____________________ . Daarnaast hebben de ____________________ en bungalowparken ( in de recreatieparken ) ook hun plaats verworven . De andere vormen van logies ( hotels , huurappartementen , pensions ) zijn in de Kempen van minder belang .