New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Människan har alltid varit ____________________ på att resa och ____________________ nya ställen . Nöjesresor var till en ____________________ bara för överklassen och det var först på 1900 - talet som också vanliga människor hade ____________________ att ha semester och åka på resor . Idag är turismen en av världens viktigaste ____________________ .

På 1700 - och 1800 - talet gör ____________________ och järnvägarna det möjligt för människor att resa långa ____________________ snabbare och billigare . Men många tror att den höga tåghastigheten är ____________________ för den psykiska hälsan .

Att bada och ligga på ____________________ blir populärt på 1900 - talet . Begreppet semester ____________________ på 1930 - talet i flera europeiska länder . ____________________ till Medelhavet blir populära bland nordeuropéer på 1970 - talet .

På 2000 - talet vill den medvetna turisten inte bara ____________________ sevärdheter utan hen vill också ha genuina ____________________ och komma i kontakt med ____________________ .

I framtiden kan den ____________________ resa ut i ____________________ eller långt ner i havet . Den virtuella ____________________ ger oss oändliga möjligheter att resa i tid och ____________________ ? och allt detta utan att vi behöver röra oss en enda meter .