New Activity
Play Fill in the Blanks Game
11 . Mindaddig ____________________ kell tartani téged és aszerint is kell ____________________ veled , amíg a ____________________ ? nösségedet be nem bizonyítják . Ha ____________________ , mindig jogod van a ____________________ .
12 . Senki sem ____________________ be ok nélkül a ____________________ életedbe , nem hatolhat be a ____________________ , nem bonthatja fel ____________________ , nem terjeszthet ____________________ rólad .
13 . Jogodban áll kedved szerint szabadon ____________________ országodban . Jogodban áll ____________________ az országodat és vissza is ____________________ , amikor csak akarsz .
14 . Ha ____________________ ér , jogod van rá , hogy másik ____________________ menj és ott védelmet kérj . De elveszíted ezt a ____________________ , ha megölsz valakit vagy ha te magad sem tartod ____________________ azt , ami itt , ezekben a cikkekben írva van .
15 . Jogod van rá , hogy valamilyen ____________________ polgára légy , és ok nélkül senki sem ____________________ meg abban , hogy felvehess egy másik állampolgárságot , ha ezt tennéd szívesen .
16 . Mindenkinek joga van rá , hogy ____________________ és ____________________ legyenek .
17 . Jogod van rá , hogy legyen ____________________ , és azt senki sem veheti el t ? led .
18 . Jogodban áll szabadon megválasztani a ____________________ .
19 . Jogod van rá , hogy azt ____________________ és ____________________ , amit akarsz , és ezt senki sem tilthatja meg neked .
20 . Senkit sem szabad ____________________ arra , hogy belépjen valamilyen ____________________ , de mindenkinek joga van hozzá , hogy ____________________ ? léseket szervezzen vagy hogy csatlakozzon valamilyen egyesülethez , ____________________ szándékú együttm ? ködés céljából .