New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El protocol es pot definir com un conjunt de ____________________ i usos que estableixen i ordenen les formalitats del ____________________ .

També inclou un conjunt ____________________ , ____________________ i costums que ajuden a establir els criteris ____________________ , ____________________ i actuació en els actes oficials i privats .
En definitiva el protocol es pot definir com una ____________________ que regula el ____________________ ____________________ i les relacions . Regula ____________________ , la ____________________ , les normes , usos i costums a seguir en un ____________________ per a que la seva realització sigui correcta . El protocol ajuda a donar una ____________________ pública correcta , en cas de desenvolupar - lo correctament .
El personal d'hostaleria , sovint , es veu implicat en l'organització d'aquests ____________________ , ja que els hotels i ____________________ disposen d'espais suficients per portar a terme aquests actes .

En l'aplicació de les normatives de protocol a Espanya , podem diferenciar ____________________ ____________________ ____________________ / competencials : ____________________ , autonòmic i local .