New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Een ____________________ is een krediet dat , net als bijvoorbeeld de hypothecaire lening , aan een consument toegekend wordt .

Het krediet wordt verleend aan een ____________________ ____________________ die gewoonlijk in België leeft en die vooral met een ____________________ voor ogen , handelt , we spreken van de consument .

De tussenpersoon die jou het krediet verleent is de ____________________ .

De kredietnemer moet het krediet gebruiken om een ____________________ goed ( zoals een auto of een televisie ) of een ____________________ ( zoals de organisatie van een huwelijk ) te kopen . Meer algemeen omschrijven we dit als een krediet om een ____________________ - ____________________ te financieren of terug te betalen ( bv . belastingen betalen ) .

De lening op afbetaling is een lening met een bepaalde ____________________ en ____________________ maandelijkse terugbetalingstermijnen . Je ontvangt een som geld en de som die je moet terugbetalen bestaat uit de som geld vermeerderd met ____________________ en ____________________ . De terugbetaling moet je doen binnen een bepaalde ____________________ . De duur van de lening op afbetaling is wettelijk ____________________ .

De maximale duur van de lening op afbetaling is wettelijk vastgelegd en hangt af van het ____________________ ____________________ .