New Activity
Play Matching Pairs

- "La vida es viu, i l’únic que hem de fer per viure-la és treure'ns obstacles. El primer obstacle és la por. La por a la mort és la disfressa de la por a la vida." - "Tot aquell peix que neda contra corrent està viu." - "La saviesa consisteix a reconèixer la singularitat d'un instant, és a dir, que cada moment és únic i irrepetible. Qui no viu en la sorpresa i el miracle de cada dia, no viu."

- "La veritat necessita ser dita perquè si no es diu no existeix. No existeix una veritat interior diferent de la veritat que es parla, i així hem après a mentir-nos, a simular, a tenir por del risc de les paraules." - "Mai no seré prou vell/a ni prou covard/a per no tornar a començar de cap i de nou i amb les mans buides."

- "L'idioma és la columna vertebral d'una cultura, l'únic instrument que assegura la seva preservació." - "Hi ha una lectura per a cada lector." - "Mai no es llegeix prou encara que es llegeixi massa." - "No negligiu les comes."

- "Cal no abandonar mai ni la tasca ni l'esperança." - "La llengua és una cosa que va evolucionant, que experimenta certs canvis dels quals no ens adonem, però que a la llarga fan que una llengua al cap d'uns certs anys sigui diferent."

-

- "Jo crec que l'escriptor, l'intel·lectual en general, té un deure amb la pròpia societat i amb el propi país. Jo no crec en l'intel·lectual dins la pròpia torre d'ivori, desentès de tot, desentès de la pròpia circumstància històrica." - "La infantesa i la joventut són temes importants perquè són sempre les víctimes del temps, allò que mor." - "Mai no et deturis."