New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Toen Matisse te horen kreeg dat hij deze avond niet op de Playstation mocht spelen , ontplofte hij . Hij veranderde iets met een kleine betekenis in iets groots . Hij maakte met andere woorden ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .
Matisse wou weten waarom hij niet mocht spelen . Hij ____________________ naar het antwoord bij zijn ouders . Toen bleek dat zijn ouders van mening waren dat te veel op de Playstation spelen niet goed was , besloot hij om een deal te sluiten . Hij mocht elke avond een game spelen , maar steeds voor een korte periode . Weinig hebben dat zeker is , is beter dan veel dat onzeker is . Anders gezegd , beter ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ( vogel - lucht ) .
Jerome besteedt zijn tijd liever nuttiger . In plaats van zijn tijd te verdoen in het weekend met domme games , kiest hij ervoor om een weekendjob uit te voeren . Nu verdient hij geld als afwasser en zal daar later veel mee kunnen doen . Hij zal later zijn ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ( schaapjes ) . Hij gaat niet altijd op opgeheven hoofd naar het werk . Na een drukke dag , kan de afwas zich al eens opstapelen . Jerome blijft dan echter niet bij de pakken zitten , hij pakt de zaak meteen flink aan . Hij ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ( horens ) .