New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Op een van de laatste dagen van de grote vakantie vertrekken we erg vroeg . Op het ____________________ neemt Emma ____________________ van haar ____________________ ouders en hun ____________________ ____________________ Louise , haar zusje .
De ____________________ zitten vooraan in de ____________________ . De conducteur geeft een ____________________ . En daar gaan we , op ____________________ . Het is een heel ____________________ .

Onderweg picknicken we . In haar ____________________ rugzak vindt Emma een boterham met gebakken ____________________ en een potje ____________________ .
Rond drie uur komen we aan op de camping . De ____________________ zegt waar we onze tenten kunnen opslaan .

Die eerste middag is er al een voettocht . Eerst stappen we over een stukje ____________________ waar enkele ____________________ mekkeren . We wandelen langs een ____________________ . We stappen door een ____________________ en bekogelen elkaar met ____________________ . Jan is onze ____________________ . We steken over naar een ____________________ middenin een rivier . We stappen van ____________________ naar ____________________ . 'Dit is ons ____________________ plekje' , zegt Jan .

Wanneer we 's avonds terugkomen , drinken we ____________________ en eten we ____________________ belegde broodjes . Daarna maken we beeldjes van ____________________ .

De tweede dag varen we in ____________________ ____________________ op en neer .

De laatste dag bezoeken we een groot kasteel .

Dit is het einde van de ____________________ . Morgen is er weer school en leren we over koningen en ____________________ in hun groot ____________________ .
Thuis wachten Emma's ouders haar ____________________ op .

Op de eerste schooldag mocht Emma haar ____________________ doen . Haar juf ____________________ : in de maand ____________________ gaan we ook op ____________________ naar een kasteel .