New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Ik ben mevrouw Ellen en ik heb een grote ____________________ . Ik ben de oudste van twee ____________________ . Mijn ____________________ David is 28 jaar . Hij is leerkracht L . O . en speelt heel goed basketbal . Ik heb ook nog een plusbroer , Marnix en een ____________________ , Jade . Zij zijn 24 en 26 jaar .
Mijn ____________________ heten Marina en Paul . Ze zijn gescheiden toen ik 7 jaar oud was . De vriend van mijn ____________________ heet Lieven . Jade en Marnix zijn de ____________________ van Lieven . Mijn mama en mijn ____________________ houden van eten en reizen . In hun vrije tijd leren ze ook Italiaans op een avondschool .
Mijn vader heeft geen ____________________ . Hij speelt heel goed gitaar en hij kan ook mooi zingen .
Mijn vader had nog 3 ____________________ en 2 zussen . De jongste zus van mijn vader , mijn ____________________ , woont in Zwitserland . Ook mijn ____________________ , de jongste broer van mijn vader , woont daar . Ik heb veel ____________________ en nichten , maar ik ken ze niet goed omdat ik hen nog maar een paar keer heb gezien .
Mijn moeder heeft ook 3 broers en 2 ____________________ . Zij wonen allemaal in België , dus ik zie hen vaker . Mijn ____________________ en nonkels hebben samen 10 ____________________ , dus ik heb 10 neven en ____________________ .
Mijn oudste en favoriete nicht heet Katrien . Zij werkt in een ziekenhuis .
Ik heb nog 1 ____________________ , mijn opa . Alle andere ____________________ zijn al overleden . Mijn opa is een lieve man die heel graag frietjes eet . Hij houdt heel veel van ons , zijn ____________________ .

Heb jij een grote ____________________ ?