New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ : sollicitatie naar aanleiding van ? Werken op festivals en evenementen ?

Beste heer / mevrouw ,

Bij het zien van de vacature ? werken op festivals en evenementen' op StudentJob was ik meteen verkocht : als fervent festivalbezoeker heb ik dan ook altijd willen weten hoe het er nu achter de schermen aan toegaat .
Wat me erg ____________________ aan de job is het sociale aspect , zien dat bezoekers mede dankzij mij een onvergetelijke dag zullen beleven is echt fantastisch ! Daarnaast ben ik ook een heel actief persoon , tijdens mijn eerste jaar aan de universiteit had ik al snel gemerkt dat stilzitten niets voor mij is .
In mijn eerdere studentenjob bij Subway heb ik geleerd om te gaan met een hevige werkdruk , op de lunchuren kon je het einde van de rij soms zelfs niet zien . En met deze bijkomende stress heb ik dus al enorm veel ervaring .
Als student vind ik het daarnaast ook super dat Mise en Place de focus legt op plezier en flexibiliteit .
En ik ben er daarom ook 100% van overtuigd dat ik mij direct zal thuis voelen in deze werksfeer . ____________________ had ik daarom mijn ____________________ en ____________________ verder ____________________ in een persoonlijk gesprek . Graag zie ik uw reactie tegemoet .

Met ____________________ groet ,

In bijlage : ____________________