New Activity
Play Fill in the Blanks Game
In het Frans kan je een vraag stellen ____________________ of ____________________ vragend voornaamwoord . Vraagstellingen zonder vraagwoord kunnen op drie verschillende manieren geformuleerd worden .

Een eerste mogelijkheid is ____________________ : hierbij gaat de stem op het einde van de zin naar boven . Een tweede optie is ____________________ : hierbij verwissel je het werkwoord van plaats met het onderwerp . Tot slot kan je een vraag stellen door de vraagstelling " ____________________ - ____________________ ____________________ " vooraan de zin te plaatsen .

Vraagstellingen mét vragend voornaamwoord kunnen worden onderverdeeld in de verschillende categorieën . Om iets meer te weten te komen over een locatie , gebruik je het voornaamwoord ____________________ . Voor een tijdsbepaling gebruik je ____________________ . Als we iets meer te weten willen komen over wie of wat gebruiken we ____________________ of ____________________ . Indien we een reden willen achterhalen , passen we ____________________ toe en voor een hoeveelheid ____________________ . Voor de manier waarop is het ____________________ en welk is ____________________ .