New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Existeixen tres grans grups amb característiques plàstiques similars : el realisme , l'abstracció i la figuració .
Diem que una obra artística és realista quan reflecteix ____________________ l'aparença de les coses .
Es poden distingir diversos ____________________ de relació amb la realitat visual , conegut com a grau ____________________ . Podem diferenciar entre el realisme ____________________ ( que incorpora cert grau de ____________________ ) i el científic o ____________________ , que reflecteix amb precisió cada part d'una figura .
L'estil ____________________ conté les expressions plàstiques que no fan referència a la realitat objectiva , És a dir , la qual cosa es representa en una obra abstracta no s'assembla a res que existisca en la realitat . Hi ha dues tendències :
____________________ abstracte , que posa l'accent en l'expressivitat del grafisme i de la matèria .
L'abstracció ____________________ , que busca la bellesa a través de ____________________ i la precisió .
L'estil figuratiu no té en compte les ____________________ clàssiques ni els colors de la realitat , però sí que conserva la semblança a la ____________________ .
L'estil figuratiu inclou tendències artístiques :
Impressionisme , on l'artista pinta amb pinzellades de color i juga un paper fonamental la ____________________ . ____________________ , on s'utilitzen molt les formes geomètriques i el dibuix d'un mateix objecte vist des de diferents punts de vista .
Expressionisme , amb ____________________ molt contrastats .
Surrealisme , amb imatges relacionades amb els somnis on es mesclen coses que en la realitat ____________________ és possible .
Caricatura , en la qual els trets ____________________ i deformen . Solen tindre una fi humorística .
En tots ells s'utilitzen maneres estilístiques com : ____________________ , que redueix la quantitat d'elements visuals de la imatge . Deformació , que se centra en ____________________ les proporcions reals de les formes . ____________________ , que simplifica al màxim les formes , fent - les més senzilles i ràpides d'entendre .