New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El Barroc va ser l'estil artístic predominant a Europa des del ____________________ fins al ____________________ , aproximadament . Aquest període de la historia es caracteritza per conflictes bèl . lics a Europa , com la guerra dels ____________________ Anys , que va tenir lloc a l'Europa central entre el 1618 i el 1648 .
Durant aquest període es produeix l'ascens de monarquies ____________________ , com la del rei francès Lluís XIV .
El segle XVII és testimoni de la revolució científica , iniciada per ____________________ i les seves millores al telescopi . L'any 1687 , l'anglès Isaac ____________________ formula la llei de la ____________________ universal . Una altra de les figures clau d'aquesta revolució va ser el filòsof francès René ____________________ , que va donar inici a la filosofia moderna amb la publicació , el 1637 , del Discurs del ____________________ .
Davant els ideals renaixentistes , caracteritzats per la lògica i l'equilibri , en el Barroc es conrea el gust per l'ornamentació i el moviment . L'expressió barroca és dramàtica i emocional , i la seva forma és complexa i elaborada .
Una de les característiques principals de la música barroca és el ____________________ . Durant el Barroc neix ____________________ ; tot i que encara és reduïda . Un altre tret de la música barroca és ____________________ , que se sol deixar al gust de l'intèrpret .
L'època barroca es caracteritza per una gran riquesa de formes i gèneres musicals nous . Una de les formes musicals que representen millor la complexitat i l'exuberància del Barroc és la ____________________ . En l'àmbit de la música ____________________ destaquen la cantata i ____________________ , dos gèneres en els quals predomina l'alemany Johann Sebastian ____________________ . Durant aquesta època sorgeixen molts gèneres de música ____________________ que tindran continuïtat , com ara el ____________________ , la simfonia i la ____________________ .
Al començament del Barroc neix un gènere que canviarà la història de la música : ____________________ . Una de les primeres òperes importants és ____________________ , de Claudio Monteverdi , que es va estrenar el 1607 i que encara es representa actualment .