New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La representació ____________________ està constituïda pels ____________________ de ____________________ , el ____________________ d'empresa i els comitès d'empresa ____________________ o ____________________ .

Els ____________________ de personal són els ____________________ en les empreses o centres de treball de ____________________ de 50 ____________________ en plantilla .

El comitè ____________________ és l'òrgan de ____________________ ____________________ en empreses o centres de treball amb ____________________ o ____________________ treballadors .

El comitè d'empresa ____________________ existeix en empreses amb ____________________ centres de treball en una ____________________ província o ____________________ limítrofs , que individualment ____________________ arriben a 50 ____________________ però sí si els ____________________ entre tots .

El comitè ____________________ es pot crear en empreses o centres de treball que ja contin amb varis comitès , sempre que el ____________________ ____________________ ho permeti . Estarà integrat per un ____________________ de ____________________ membres anomenats per la resta de comitès d'empresa .