New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Formen la representació ____________________ les ____________________ ____________________ i els ____________________ sindicals , que representen ____________________ als treballadors ____________________ a un sindicat .

Les seccions ____________________ són el conjunt de ____________________ de l'empresa o centre de treball ____________________ al mateix sindicat . Es poden crear ____________________ seccions com ____________________ hi hagi .

En seccions de sindicats que ____________________ varen arribar al 10% de representants , tindran ____________________ delegat sindical .

En seccions de sindicats que ____________________ varen arribar al 10% dels representants , en una empresa de ____________________ treballadors tindran 1 delegat sindical , en empreses de 1 . 000 treballadors tindran ____________________ delegats sindicals , en empreses de 3 . 500 treballadors tindran ____________________ delegats sindicals i en empreses amb 6 . 000 treballadors tindran ____________________ delegats sindicals .