New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 ) Ecologie is een ____________________ van de biologie , waarbij de ____________________ tussen ____________________ en hun ____________________ bestudeerd wordt .
2 ) Een ecosysteem is een deel van de ____________________ waarin er een ____________________ is van ____________________ en ____________________ - ____________________ factoren en waarbij deze ____________________ in ____________________ is .
3 ) De biotische factoren zijn de ____________________ ____________________ die het ____________________ in een ____________________ beïnvloeden .
4 ) De abiotische factoren zijn de ____________________ ____________________ ____________________ die het ____________________ in een ____________________ beïnvloeden .
5 ) Een biotoop is een ____________________ of ____________________ waar bepaalde ____________________ kunnen ____________________ en zich
kunnen ____________________ .
6 ) Een aquatisch biotoop is een ____________________ gebied in de ____________________ , zoals de ____________________ , een rivier en een ____________________ .
7 ) Een terrestrisch biotoop is een ____________________ in de ____________________ op het ____________________ , zoals de woestijn , het ____________________ en de ____________________ .
8 ) De macro - invertebraten zijn de ____________________ ____________________ die je ____________________ ____________________ met ____________________ ____________________ ____________________ kan waarnemen .
9 ) Een staal of monster is een ____________________ ____________________ ____________________ die je ____________________ in de natuur en ____________________ ____________________ of is een ____________________ dat als ____________________ dient . ( nog een ander woord is ____________________ ) .
10 ) determineren van een organisme is het bepalen van de ____________________ van een ____________________ door middel van een ____________________ of - ____________________ .