New Activity
Play Matching Pairs

CONTRACTE D'OBRA I SERVEI

CONTRACTE INDEFINIT PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

CONTRACTE FIX-DISCONTINU

CONTRACTE EN PRÀCTIQUES

CONTRACTE AMB VINCULACIÓ FORMATIVA

CONTRACTE D'INTERINITAT

CONTRACTE DE TREBALL EN GRUP

CONTRACTE INDEFINIT

CONTRACTE DE RELLEU

CONTRACTE EVENTUAL PER CIRCUMSTÀNCIES DE LA PRODUCCIÓ

CONTRACTE PER A LA FORMACIÓ I L'APRENENTATGE

CONTRACTES DE SUBSTITUCIÓ PER ANTICIPACIÓ DE JUBILACIÓ

CONTRACTES AMB ETT

Per contractar treballadors per realitzar una obra o un servei determinat amb substantivitat pròpia de l'activitat de l'empresa.

Es forma professionalment a treballadors sense qualificació, alternant un treball retribuït amb una activitat formativa.

Són contractes entre ETT i empresa usuària per cedir les primeres treballadors a les segones.

Per a treballadors inscrits en l'oficina pública d'ocupació que tinguin almenys un 33% de discapacitat reconeguda oficialment.

Per a treballadors de caràcter cíclic no previsible, que repeteixen dins del volum normal d'activitat de l'empresa però en dates que no es coneixen abans.

Contractar joves que els hi manqui experiència laobral o la tenen però en un sector distint i necessiten canviar la seva trajectòria professional.

Per substituir a treballadors amb dret a reserva del lloc de treball, o cobrir un lloc de treball mentre dura el procés de selecció (màxim 3 mesos)

Per contractar treballadors per atendre l'acumulació de tasques o l'excés de comandes, tot i que es tracti de l'activitat normal

Completa la part de la jornada que deixar de fer el treballador que accedeix a la jubilació parcial amb l'edat (a partir dels 60 anys) i els requisits exigits per la SS.

Per contractar a treballadors desocupats que substituiran a treballadors de l'empresa que avancin 1 any la seva edat de jubilació

Per contractar a un grup de treballadors considerat en la seva totalitat.

Es considerarà com a tal quan el treballador no hagit estat donat d'alta en la SS passat el temps que s'hagués pogut fixar com a període de prova

Serveix per adquirir la pràctica laboral adequada al nivell d'estudis.