New Activity
Play Matching Pairs

Bite Back

Animal Rights

edev

Bont voor dieren

GAIA

WWF

Het is een dierenrechtenorganisatie. Ze komen op voor wild levende dieren. Het is opgericht in 2009 in Nederland en in 2015 in België. Ze komen op voor gevangenschap van levende dieren.

Ze strijden voor de rechten van dieren. Ze zijn opgericht in 1998 en zijn gevestigd in Nederland. Hun afkorting staat voor Een DIER Een VRIEND.

Ze zetten zich in voor de dieren en tegen bont. Ze zijn tegen dierenleed. De organisatie komt vanuit Nederland en is opgericht in 1986.

Het is een organisatie tegen georganiseerde dierenmishandeling in België. Het is opgericht in 1992. De afkorting staat voor Global Action in the Interest of Animals vzw.

Deze organisatie zet zich in om wilde dieren in de natuur te beschermen. Het hoofdkantoor is in Zwitserland. Ze hebben projecten in meer dan 100 landen. Ze zijn ontstaan in 1961. Hun afkorting staat voor World Wide Fund for Nature.

Ze zijn een Belgische dierenrechtenorganisatie en zijn opgericht in 2003. Ze zijn tegen dierenmishandeling en promoten een veganistische levensstijl.